Klantenservice: 0345-548 905           info@fairlygoods.nl

Inloggen

Architpol Bamboo
Thailand

Producent : Architpol Bamboo

Lev. Code : TH33

Land : ThailandRustic living


Dit familiebedrijf in een klein dorp net buiten Chiang Mai maakt mooie, rustieke producten van natuurlijke materialen welke rijkelijk in de omgeving groeien. Zoals van bamboe, een houtsoort overvloedig voorhanden in Thailand. Of van acaciahout, een tropisch hardhout met een opvallende, natuurlijke structuur.

Lampen, fotolijsten of klein meubilair, alles wordt met de hand gemaakt en is daarom uniek in zowel model als structuur. Inmiddels wordt het hele dorp betrokken bij deze ambacht. Achter het woonhuis is een grote werkplaats waar men in ontspannen en gezellige sfeer zich inspant om mooie producten te vervaardigen. De altijd vrolijke Khun Architpol (eigenaar) begeleid en traint de mensen die bij hem werken, zodat hij kwaliteit in zijn producten kan garanderen. Zijn vrouw houdt zich bezig met alle administratieve werkzaamheden.

Hout is een natuurproduct welke kan uitzetten en krimpen als gevolg van verschil in temperatuur en vochtigheid. Om dit te voorkomen kunt u het beste direct zonlicht vermijden. Zet het product ook niet bij CV of TV. U verzorgt en voedt het hout, door deze regelmatig in de was te zetten.